Op zoek naar een stijlvolle kast?

Op zoek naar een kast? Bij Parya verkopen wij tv meubels, opbergkasten, boekenkasten en kledingrekken, wandkasten enzo. Heb je veel opbergruimte nodig? Kies voor een grote, dichte kast. Wil je liever mooie accessoires of servies tonen? Kies dan voor een open wandkast, die je bijvoorbeeld perfect in je woonkamer of keuken kan plaatsen. Opzoek naar een woonstijl? Bijv. industrieel, klassiek, vintage, of landelijk is bij Parya te vinden. Richt je interieur geheel in jou smaak en stijl!

 

Opbergkasten

Een opbergkast is simpelweg een kast die je gebruikt om je spullen in op te bergen. Wil je je spullen uit het zicht? Kies voor een dichte opbergkast of kies er eentje die je in de berging kunt plaatsen. 

 

Stellingkasten

Wanneer je op zoek gaat naar een stellingkast is het belangrijk om te bepalen of deze voor in de woonkamer is of enkel als opbergrek. Stellingkasten zie je tegenwoordig vaak ook terug in woonkamers, keukens en slaapkamers. Een stellingkast kan naast erg praktisch namelijk ook een mooi design hebben en daarmee goed aansluiten bij je interieur.

 

Schoenenkasten

Een schoenenkast, een schoenenrek, een hangend schoenenrek of een schoenrek met staande kapstok, toch een schoenenbankje? Schoenenkasten zijn er in verschillende soorten. Wil je liever dat je schoenen uit het zicht zijn? Nemen een schoenenkast met kleppen of deuren, of juist een schoenenhangzak of -rek voor achter de deur. Wil je er liever gewoon veel kwijt, kies dan een groot staand rek. Of wil je een leuke opbergplek waar je ook gelijk op kan zitten?

 

Wandkasten

Een wandkast wordt bevestigd aan de wand. Oftewel: een zwevende of een hangende kast. Kies je voor een dichte wandkast, dan zijn je spullen mooi uit het zicht en oogt je huis lekker opgeruimd. Maar heb je juist mooie woonaccessoires die je graag wilt laten zien, ga dan voor een open wandkast. Weinig plek? Ga voor hoge wandkasten, zodat je optimaal gebruik maakt van je ruimte.

 

Nachtkastjes

Een nachtkastje is het perfecte kastje voor naast je bed. Hier kun je bijvoorbeeld je nachtlampje, wekker en eventueel je telefoon of een glas water op kwijt. Een nachtkastje is eigenlijk een handig bijzettafeltje voor in de slaapkamer. Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen.

 

Industriële TV-meubels

Industriële TV meubels zijn een mooie aanvulling op een vintage of stoer interieur. Vaak bestaat een industrieel TV meubel uit de combinatie van (licht of onbewerkt) hout met metaal of alleen metaal. Dit is wat het tv meubel die industriële look meegeeft. Naast dat een tv-meubel bijdraagt aan een stijlvolle wooninrichting, is het ook een zeer praktisch meubel. Een industrieel tv meubel is er in divere uitvoeringen, waardoor er altijd wel één bij jouw thuis past.