White Goblin Games - Bordspellen Set - Set Van 4

€59,99 €54,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen 24 uur

4-Delige Bordspellen Set

Gegarandeerd plezier voor de hele familie met deze fantastische bordspellen van White Goblin Games! Nu verkrijgbaar als 4 delige set. Alle spellen zijn Nederlandstalig.

De set bevat de volgende spellen:
Qwixx: On Board

Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts! Met de On Board-uitbreiding krijg je 2 extra scorebloks met 80 blaadjes per stuk (160 in totaal).

The Game: Extreme

The Game, zijn je medespelers niet de tegenstanders maar het spel zelf. Jullie moeten samen winnen, maar ook al zijn de regels eenvoudig - gemakkelijk is het niet. Tijdens het spel ontstaan in het midden van de tafel vier stapels met kaarten. Twee stapels stijgen in waarde (1-99) en twee stapels dalen in waarde (100-2). De spelers spelen samen tegen het spel en proberen zoveel mogelijk kaarten, in het beste geval alle 98, af te leggen op de vier stapels. Met de Extreme-uitbreiding blijven de originele regels van toepassing, maar zorgen 28 opdrachten voor een nieuwe extra uitdaging. De gezamenlijke strijd tegen het spel krijgt zo een extra dimensie.

Twenty One (21)

Twenty One is opnieuw een top dobbelspel van White Goblin Games. Vijf rijen, van boven naar beneden. Speel je lekker vlot en vul je lage getallen in? Of wacht je op voltreffers omdat die tot 21 bonuspunten op kunnen leveren? Twenty One heeft eenvoudige spelregels en geen wachttijden, dus continu plezier. Aan het einde is één ding duidelijk: dit spel wil je nog eens spelen. Een "voltreffelijk" dobbelspel!

Machi Koro: Metropool

Het is verkiezingstijd in Machi Koro en jouw burgermeesterschap staat op het spel. De inwoners van jouw stad zijn niet meer onder de indruk van de kaasfabrieken en de winkelcentra. Als je opnieuw gekozen wilt worden zul je groots moeten uitpakken. Dus gooi de poorten open van je stad en laat meer variatie, nagelbijten en spelers toe! 
De uitbreiding Metropool voegt meer variatie en strategie toe, mede door nieuwe gebouwen, een nieuwe startgebouw en twee nieuwe bezienswaardigheden.

Aanbevolen leeftijd: 8 - 99
Aantal spelers: 1 - 6
Speeltijd: Verschilt per spel
Spelsoort: Strategisch, Denkspel, Coöperatief spel
Materiaal: Karton
Afmetingen: Per spel verschillend
0 sterren op basis van 0 beoordelingen