Wake-Up Light - Sunshine Thick

€69,99 €39,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen 24 uur
  • Koop 2 voor €35,99 per stuk en bespaar 10%

Wake-Up Light - Sunshine Thick

Heeft u iets nodig om u natuurlijk te wekken? De Parya Wake Up Light kan u daarbij helpen. Door middel van een verhelderend licht van 1% - 100% zal uw kamer geleidelijk verlicht worden, zo wordt u wakker op een natuurlijke manier en wordt u uitgenodigd voor een frisse en energieke dag! De wekker zal ook 's nachts het tegenovergestelde doen bij zonsondergang, om u te helpen in een natuurlijke slaap te vallen.

De Parya Wake-Up Light beschikt over zes natuurlijke sounds en FM radio. U kunt gewekt worden met zonlicht en diverse natuurlijke geluiden, zoals vogels, bossen, zeegolven etc. Ook kunt u uw favoriete FM-radiokanaal instellen als alarmgeluid (geluid 7).

Behalve de zes natuurlijke sounds, beschikt de wekker ook over zes kleuren met verstelbare helderheid waaruit u kunt kiezen om uw kamer te verlichten. U kunt hier kleurlicht instellen om automatisch van kleur te wisselen of kiezen voor een favoriete kleur stand om uw kamer te verlichten. Het warme licht heeft tien verschillende helderheidsniveaus en passen bij alle situaties van uw gemoedstoestand. 

De wekker is makkelijk te gebruiken en is aangedreven door 5V 1A USB-poort. U hoeft de batterij niet opnieuw te veranderen en is zeer eenvoudig in te stellen.

Afmetingen: 127x170x159mm
Kleur: 6 verstelbare kleuren: blauw, geel, groen, oranje, roze, indigo.
Materiaal: PC/ABS
Vermogen: 5 Watt
Stroomvoorziening: Netstroom, batterij
Gewicht: 515g
Alarm opties: 6 natuurlijke geluiden, FM radio, 6 verschillende kleuren
Bluetooth: Geen Bluetooth
Wifi: Geen WiFi
0 sterren op basis van 0 beoordelingen