Wake-Up Light - Naturel Sound & Light

€69,99 €49,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen 24 uur
  • Koop 2 voor €44,99 per stuk en bespaar 10%

Wake-Up Light - Naturel Sound & Light

U wordt het liefst niet gewekt door het vreselijke geluid van een irritante wekker. Wakker worden met de zon die langzaam opkomt met het geluid van vogeltjes die vrolijk om u heen fluiten klinkt al stukken beter. Dit is mogelijk dankzij deze lichtwekker!
Met deze wake-up light kunt u op een natuurlijke manier wakker worden. Aan de hand van een speciale combinatie licht en vele beschikbare natuurgeluiden wordt een zonsopgang in de natuur nagebootst, daarbij neemt de lichtsterkte langzaam toe. Door deze kunstmatige zonsopgang wordt de productie van waakhormonen in uw lichaam gestimuleerd, zo stapt u dagelijks fris en fruitig uit bed!

Natuurgeluiden of muziek?
U kunt er zelf voor kiezen hoe u gewekt wilt worden. Als u niet rustig wordt van het geluid van golven of zingende vogels, dan kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om wakker te worden met de FM-radio. Bent u helemaal geen fan van geluid in de ochtend? Dan heeft u ook de mogelijkheid om wakker te worden met alleen de kunstmatige zonsopgang.

Sfeer-, lees- en nachtlamp
Deze multifunctionele wake-up light kunt u ook gebruiken voor extra ontspanning, u kunt namelijk gebruik maken van de zes wellness-lichten. U kunt het kleurlicht instellen om van kleur te wisselen, maar u kunt ook kiezen voor een vaste kleurstand. Daarnaast is het ook mogelijk om het licht van de wekker te dimmen in 10 verschillende niveaus, de wekker is hierdoor ook geschikt om te gebruiken als lees- of nachtlamp.

Afmetingen: 170x93x170mm
Kleur: 6 verstelbare kleuren
Materiaal: PC/ABS
Vermogen: 5 Watt
Stroomvoorziening: Accu
Gewicht: 450g
Alarm opties: Natuurlijke wekgeluiden, FM radio, 6 verschillende kleuren
Bluetooth: Geen Bluetooth
Wifi: Geen WiFi
0 sterren op basis van 0 beoordelingen