Voordelige tuinkisten en opbergboxen met hoge kwaliteit voor in uw tuin of huis.

Een opbergbox voor tuinkussens kopen?

Ben jij op zoek naar een stevige en grote opbergbox voor tuinkussens en ook voor andere tuinspullen? Dan heb je een ruime keuze aan opbergboxen bij parya. Nederland is een echte kikkerland waar het hele jaar door regenbuien vallen. Als de zon schijnt is iedereen blij om heerlijk van de zonnestralen te genieten, gewoon lekker in de tuin. Na een heerlijke zonnige dag is het altijd raadzaam om de tuinkussens goed, droog en zandvrij op te bergen.

Er zijn vele soorten en maten opbergboxen verkrijgbaar. Het is dan ook verstandig vooraf te bepalen waar je de kussen opbergkist wilt plaatsen. Komt de kussen opbergbox onder een overkapping te staan? Of heb je geen overkappig? Dan kun je kiezen voor waterafstotende en waterdichte boxen.

Een opbergkist dat gemaakt is van extreem duurzaam teakhout dat gewaterd, in de oven gedroogd en vervolgens fijn geschuurd is om het een zeer glad uiterlijk te geven. Teakhout staat bekend om zijn uitzonderlijke kracht en weerbestendigheid, waardoor het veel geschikter is voor tuinmeubelen dan elke andere houtsoort.Teakhout is de perfecte keuze als je een duurzaam tuinmeubelstuk wilt aanschaffen. Ook hebben we opbergkisten die gemaakt zijn van massief acaciahout

Onze opbergboxen zijn zowel voor binnen en buiten en passen goed in elke interieur. Maak je huis en tuin rommelvrije met de stijlvolle opbergboxen van Parya.

Bekijk nu ons assortiment en bestel snel en gemakkelijk online.