Marketplace- platformspecialist - Parya B.V.
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Marketplace- platformspecialist uw partner in marktexpansie

   Marketplace Services
   Online Marketplaces beheer & visibility voor Retailers en Merken

   Parya B.V. helpt Retailers en Merken te groeien op (internationale) marketplaces. Met de verschillende diensten van Parya Online Marketplace Services bereiken merken snel nieuwe klanten. Via Marketplaces als Bol.com & Amazon laten bedrijven de “rompslomp”, waaronder het managen van deze kanalen, aan de Marketplace-specialisten van Parya over. Hierdoor houden zij meer tijd over voor hun corebusiness en hoeven zij geen dure experts in dienst te nemen. 

   Daarnaast richten we ons met Alveru B.V. op de groothandel en distributie voor West Europa. We kunnen hier producten grootschalig wegzetten en de gehele distributie uit handen nemen. We zijn voor samenwerkingspartners de tussenschakel voor de E-tail klanten. Door onze jarenlange ervaring met de diverse grote online e-tailers weten we precies hoe deze markt werkt en begeleiden we onze klanten naar nieuwe successen. 

   Bekijk deze link, u komt dan bij een interview dat Bol.com met onze eigenaar, Robbert-Jan Oostendorp had.

    

   Het principe bij ons is simpel.

   Retailers en Brands geven in samenspraak met Parya aan in welke landen en/of marketplaces zij zichtbaar willen zijn. Vervolgens voert Parya een Product-Potential-Scan uit en koopt deze items met marketplace-potentie direct bij het merk of de distributeur in. Hierna start bij Parya de online marketplace machine.

   Het “retail landschap” verschuift de afgelopen jaren in rap tempo van fysieke winkels & webshops naar grote online marketplaces. Dit alleen al omdat de zoektocht van de consument naar een product tegenwoordig al veelal direct start op de site/app van een marketplace als Bol.com in Nederland, Cdiscounts in Frankrijk of Amazon in Europa. Des te belangrijker voor retailers en brands om hier dan ook goed op vertegenwoordigd te zijn.

   Verkopen via een platform als Amazon doe je er niet ‘zomaar even bij’. Het vraagt om weloverwogen keuzes en veel tijd, waaronder het schrijven van marketplace-gerichte content en het waarborgen van goede (klanten)service. Het enorme bereik is een groot voordeel, maar er kleven ook nadelen/valkuilen aan, zoals de hoge kosten en concurrentie.

   Ons advies is daarom om marketplaces als Amazon als een interessant extra verkoopkanaal binnen jouw omnichannel strategie te zien. Het managen hiervan over te laten aan een marketplace-expert, welke dag in dag uit bezig is met de nieuwste ontwikkelingen & trends in deze sector.

   De mogelijkheden op een rijtje:

   Op basis van onze Product-Potential-Scan doen wij vooraf onderzoek welke van jouw producten écht potentie hebben om succesvol te zijn op specifieke marketplaces. Ook zullen wij gratis een marketplace-omzetprognose uitvoeren. Daarnaast is het ons er alles aan gelegen om op de eerste pagina te komen én de Buy Box te winnen voor deze producten.

   Parya is een voorraadhoudend bedrijf**, dat wil zeggen dat wij jouw potentie-items naar ons toe kopen en wij de regie en het inkooprisico van deze voorraden op ons nemen. Jij profiteert daarnaast van de voordelen van het verkopen via de bestaande succesvolle & goed beoordeelde eigen verkopersaccounts van Parya, te vinden via deze link. Hierdoor kan je sneller opschalen (geen BTW nr’s per land nodig, geen accountconfiguraties, geen feeds etc) en heb je direct hogere conversies, verkoopsnelheden en een goede klantenservice.


   **Toch zelf als merkhouder/retailer de voorraden en leveringen voor de online marketplaces in beheer houden en Parya enkel het marketplace-accountbeheer laten uitvoeren? Dat kan! Dan zullen wij hier een oplossing op maat voor realiseren.

   Voordelen:

   - Hoogste service normen voor de consument
   - Gratis online product-potential scan
   - Gratis Marketplace Omzetprognose
   - Parya pakt het voorraad-risico.
   - Jij verkoopt enkel de producten aan Parya, wij doen de rest.
   - Groei van omzet en traffic door onze software
   - Jij profiteert van de voordelen van het verkopen middels de bestaande & zeer goed gewaardeerde “Parya verkoopaccounts”
   - Klantenservice gebeurt vanuit ons
   - Sterke samenwerking in het transport netwerk
   - Voorraden enkel in bulk versturen naar 1 magazijn
   - Aanzienlijke Online visibility-groei in NL, DE, FR, LU & BE.

    

   Marketplace-specialisten

   Parya heeft marketplace-specialisten op o.a. de onderstaande platformen:
   - Amazon.de
   - Amazon.nl
   - Amazon.fr
   - Real.de
   - Cdiscount.com
   - Blokker.nl
   - VidaXL.nl en BE
   - VidaXL.de
   - VidaXL.fr
   - Bol.com en BE
   - Fnac.com en BE

   Met trots werken wij middels de online marketplace al o.a. met de volgende merken: Little Tikes, Denver, Monopoly, Risk, Xiaomi, QCY, Valueline, Eken, New Classic Toys, White Goblins, Grundig, Dunlop, Pro plus, Masterlock, Silverline & Tristar. Daarnaast werken wij samen met diverse distributeurs van de verschillende bekende merken.

   Wil jij je visibilty op de Online Marketplaces en je omzet in korte tijd snel laten groeien? Neem dan contact met ons op via:

   email: [email protected] 
   tel: +033-4700700

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Trustpilot
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »