Parya Official Webcam voor PC en Computer Met ingebouwde microfoon Full HD 1080P

€59,99
Artikelnummer: J - FASHION HOK
Levertijd: Binnen 24 uur

Deze webcams levert hetgeen wat jij wilt, kwaliteit. Deze klein maar fijne webcam is voorzien van grootse voordelen, een haarscherp FULL HD 1080P camera, optische lens, ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon. En nog veel meer.

Voordelen:

  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik door plug & play systeem
  • FULL HD 1080P camera
  • Neem video's op met super helder beeld
  • Ruisonderdrukkende microfoon
  • Geschikt voor Windows XP, Vista, 7 en hoger
  • Ook geschikt voor MAC OS X

Communiceren in kwaliteit:

Een goede webcam is essentieel voor een goed videogesprek, niets is zo vervelend als haperende beelden of een krakende microfoon. Onze webcams bevatten alles wat je nodig hebt. Deze webcams maken gebruik van de nieuwste technieken, zo kunt u zonder stress in kwaliteit communiceren en connecten met anderen! Dankzij het moderne design zijn de webcams niet alleen mooi en stijlvol maar ook compact en praktisch, ze zijn makkelijk te monteren op elk scherm. Gebruikt u hem niet of wilt u hem ergens mee naartoe nemen? Dan kunt u hem zonder problemen weer opbergen of meenemen in je tas. Het handige plug & play systeem maakt het voor iedereen mogelijk de webcam te installeren en te gebruiken. Sluit de webcam aan op een beschikbare USB-port van uw pc en u kunt gelijk aan de slag met uw nieuwe webcam!

Contact voor elk:

De gebruiksvriendelijke eigenschappen van de webcam maken het mogelijk dat iedereen deze webcam kan gebruiken. Even je opa en oma Skypen? Geen probleem! Die belangrijke vergadering bijwonen? Aansluiten en praten maar! Ben je een livestreamer en heb je nog een goede facecam nodig? Dan is dit je kans om lang plezier te hebben van deze webcam en er het beste uit te halen. Thuisstudie, werk of even een gezellig gesprekje het is allemaal mogelijk!

Technisch profijt:

De webcam heeft veel technische voordelen zoals mooie kleurrijke beelden, een hoge transparantie en 60FPS beeld, zo kunt u profiteren van mooi aan een stuk doorlopende beelden zonder haperingen. Een ultra-scherpe FULL HD 1080P camera en een optische lens zorgt ervoor dat u helder op beeld bent, dit is niet alleen fijn maar zorgt er ook voor dat u haarscherp video's kan opnemen met uw webcam. Een ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon zorgt ervoor dat u goed te verstaan bent in elke situatie, achtergrond geluiden worden haarfijn weggewerkt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen