Unique Living

Unique Living is opgericht in 1978 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste merken op het gebied van woningtextiel. Onder het label Unique Living presenteren zij een zeer uitgebreide collectie woningtextiel, hier vindt u een breed assortiment decoratiekussens, plaids, fleece dekens, tafellinnen en tafelzeil.

Het is altijd fijn je huis aan te kleden met prachtige woningtextiel. Door een aantal decoratiekussens of een mooi plaid toe te voegen, kunt u interieur er al heel anders uitzien. En een fleece deken in de koude dagen is heerlijk om onder te liggen! De kussens, plaids, fleece dekens en andere woonaccessoires van  Unique Living zijn modieus, tijdloos en prachtig. Er is genoeg keuze in het mooie assortiment dus neem gauw een kijkje in onze webshop!

Plaids & dekens

Een plaid is een heerlijke woningaccessoire voor in de woonkamer, slaapkamer of uw babykamer. De Unique Living fleece dekens en plaids zijn extra zacht, trendy en ook nog eens scherp geprijsd! Het aanbod aan plaids zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. De plaids en dekens zijn er in een heleboel kleuren en patronen met een heerlijke zachte fleece achterkant. Of je nu lekker wegkruipt op de bank, speelt met uw kinderen op een zachte ondergrond of met een plaid uw bed decoreert, plaids met fleece zijn erg veelzijdig en eigenlijk onmisbaar in elk huishouden.

Beddengoed

In het uitgebreide assortiment van Unique living zijn naast plaids en kussens ook verschillende spreien voor op bed in het assortiment. Een bedsprei kun je gebruiken ter aankleding van de slaapkamer. De spreien hebben diverse prints en effen kleuren opgenomen in hun assortiment. Combineer als voorbeeld een dekbedovertrek met een levendig dessin voor een stijlvol effect. Of gebruik een mooi effen bedsprei voor een klassiek gevoel. De spreien zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van 1-persoons sprei tot 2-persoon spreien, tot lits-jumeaux maat.