Parya Home

Parya Home

Wij van Parya Home hebben een breed assortiment om van uw huis een thuis te maken. Met onze prachtige meubels, kasten, klokken en woonaccessoires maakt u van uw huis een stijlvolle en gezellige plek. Parya Home vergeet ook de praktische apparaten en producten niet voor uw keuken, huishouden en tuin. Hier vindt u bijvoorbeeld stofzuigers, wasmanden en tuingereedschap om uw huis fijn geordend te houden. In onze categorie elektronica vindt u daarnaast ook smartwatches, pc-accessoires en persoonlijke verzorging. Leuk voor uzelf, maar ook om cadeau te doen.

Kwaliteit en service
Al onze Parya Home producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en met zorg geselecteerd. Met ons uitgebreide assortiment met producten voor alle ruimtes in uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. Onze artikelen zijn ook zo geselecteerd dat ze bij elkaar passen in één interieur. Design van industrieel naar retro en modern, het aanbod is groots. Maak van uw huis en tuin een heerlijke warme plek en kies de stijl die bij u past. Voor een scherpe prijs heeft uw hoogwaardige items. 

Nadat u heeft bestelt doen wij er alles aan om uw artikelen zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Met de track & trace code kunt u het pakket volgen zodat u precies weet wanneer het wordt bezorgd.

Heeft u toch nog een vraag over één van onze producten? Onze klantenservice staat iedere dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!