MasterLock

Op zoek naar artikelen van Masterlock? Bestel je Masterlock tegen de scherpste prijs op parya.nl. Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Masterlock 

In 1921 begon een slotenmaker genaamd Harry Soref aan een uitvinding met grote gevolgen. Geïnspireerd door de bouw van kluisdeuren en oorlogsschepen, bedacht Soref een hangslot dat vele malen sterker was dan de tot dan toe bestaande uitvoeringen: zo bedacht hij het gelamineerde hangslot.

Tegenwoordig is Masterlock de marktleider in diverse sloten zoals hangsloten, sleutelkluizen en brandkluizen. Masterlock garandeert een robuust ontwerp met een groot gebruiksgemak tegen een betaalbare prijs. Daarnaast gaat Masterlock ook mee met de nieuwste trends en bij de nieuwe soorten kluizen is het ook mogelijk om je smartphone te gebruiken om een slot of kluis te openen. 

Kortom Masterlock staat voor veiligheid, het geeft rust over de veiligheid van uw spullen in deze snel veranderende tijden. Met een kennis die al jaren is opgebouwd heeft Masterlock de toekomst in handen