Housevitamin

Housevitamin is gemaakt door liefdespartners Thomas en Mischa. Zij houden ervan om interieurspullen te creëren waarvan u als consument alleen kan genieten.


Het is niet zomaar een merk: het draait allemaal om design zwart-wit wonen, met een gouden sprankeltje hier en daar en ontwerpen die origineel zijn en soms een beetje edgy.
Housvitamin zijn het label begonnen, omdat zij hippe producten en happening interieurartikelen bereikbaarder en betaalbaarder wilden maken voor iedereen!

Design was vroeger erg duur en niet makkelijk te stylen met uw andere meubilair. Het merk Housevitamin heeft daar verandering in gebracht en iedereen laten zien dat hippe en moderne designs betaalbaar, leuk en heel makkelijk te mixen en matchen kunnen zijn.
Elk item heeft een passie, een verhaal en veel creativiteit vanuit de maker. Meestal worden ze ontwikkeld vanuit een persoonlijke behoefte vanuit het team binnen Housevitamin. U kunt er alles over lezen in de product beschrijvingen. Ook als je bij Parya deze artikelen koopt, kun je het Housevitamin Verhaal lezen: deze verhalen zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht van mensen, dus verwijder ze niet te vroeg. 

Bekijk het assortiment nu met bijzonder scherpe prijzen op Parya.nl!