Five Simply Smart

Five Simply Smart

Het Franse merk 5five of ook simpel bekend onder Five is een huishoud merk met veel intelligente producten die het dagelijks leven ondersteunen. Het merk Five staat voor een ruim assortiment producten die met zorg zijn ontwikkeld en ontworpen zijn voor dagelijks gebruik in huis. En dat allemaal voor een goede, degelijke én duurzame kwaliteit met een goedkope en eerlijke prijsstelling. De neutrale kleuren en stevige ontwerpen zorgen ervoor dat er wel altijd een Five® product in je interieur past.

Eenvoudig opbergen met Five simply smart

De opberger artikelen van Five simply smart zijn gemaakt om het drukke huishouden te vereenvoudigen. Zo kan je met hun transparante voorraadpotten gelijk zien hoeveel voorraad pasta of rijst je nog over hebt. Daarnaast zijn ze ook nog eens stapelbaar om de ruimte in je kastjes perfect te benutten. Of gebruik de vacuümzakken om kleding en dekbedden zo klein mogelijk weg te werken als je ze even niet gebruikt. Five® producten zijn overal in huis te gebruiken, van de slaapkamer tot in de badkamer.

Mooie kwaliteit bamboe producten van Five simply smart

Five simply smart heeft ook mooie bamboe producten voor in de keuken. De ladebakjes en bestekbakken zorgen voor veel meer ruimte in je keukenlade. En de koffie-cup houder en het ronddraaiende kruidenrekje maakt het zoeken naar het juiste product veel overzichtelijker.

Five® voor de schoenenliefhebbers

Naast houtenopbergers verkoopt Five simply smart ook functionele schoenen opbergers in verschillende maten, vormen en materialen.