Five Simply Smart

Op zoek naar artikelen van Five Simply Smart? Bestel je Five Simply Smart tegen de scherpste prijs op parya.nl. Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Five Simply Smart

Het Franse merk 5five of ook simpel bekend onder Five is een huishoud merk met veel slimme producten die het dagelijks leven ondersteunen en makkelijker maken. Het merk Five heeft een ruim assortiment producten die met zorg zijn ontwikkeld en ontworpen zijn voor dagelijks gebruik in huis. En dat allemaal voor een goede, degelijke én duurzame kwaliteit. De kleuren en stevige ontwerpen zorgen ervoor dat er wel altijd een Five product in je interieur past.

Opbergen

De opberg artikelen van Five zijn gemaakt om het drukke huishouden te vereenvoudigen. Zo kun je met de transparante voorraadpotten gelijk zien hoeveel voorraad pasta of rijst je nog over hebt. Daarnaast zijn ze ook nog eens stapelbaar om de ruimte in je kastjes perfect te benutten. Of gebruik de vacuümzakken om kleding en dekbedden zo klein mogelijk weg te werken als je ze even niet gebruikt. De proudcten van Five zijn overal in huis te gebruiken, van de slaapkamer tot in de badkamer.

Bamboe producten

Five heeft ook mooie bamboe producten die je in de keuken kunt gebruiken. De ladebakjes en bestekbakken zorgen voor veel meer ruimte in je keukenlade. En de koffie-cup houder en het ronddraaiende kruidenrekje maakt het zoeken naar het juiste product veel overzichtelijker en makkelijker.