Atmosphera

Atmosphera Créateur d'intérieur®

 

Het merk Atmosphera is in 2011 opgericht en bedacht door een ondernemer die toevallig ook decoratie liefhebber is. Het idee achter het merk is eigenlijk vrij simpel: Trendy maar toch toegankelijk. Iedereen moet in zijn eigen huis kunnen floreren en het liefste in een omgeving die op hem of haar lijkt.

Atmosphera verdedigt sterke waarden van vrijheid, elegantie en medeplichtigheid. Een merk geïnspireerd en inspirerend voor jou.

Al 10 jaar zijn dit de principes die Atmosphera elke dag drijven om een breed assortiment aan producten aan te bieden. Ook bedenken ze vaak nieuwe lijnen om hun assortiment nog verder uit te kunnen breiden. Het beste voorbeeld hiervan is de lijn: Atmosphera for kids.

Atmosphera is van oorsprong een Frans merk, maar inmiddels ook ver daarbuiten aanwezig.  Je kunt hierbij denken aan: meubels, verlichting, huishoudlinnen, home en deco en decoratieve meubels.

Neem dus vooral een kijkje op onze website en ontdek het brede assortiment van Atmosphera. Het is thuiskomen met kwaliteit voor een betaalbare prijs.  

 

Vintage meubels, industriele meubels, decoratie, accessoires, klokken, barkruk en nog meer!