Asmodee

Speel jij graag een spelletje? Dan zit met je de spellen van Asmodee zeker goed. Met meer dan duizend spellen heeft Asmodee een spel voor iedereen. Jong of oud, voor iedereen is een geschikt spel te vinden.

Asmodee is een Franse uitgever van bordspellen, kaartspellen en rollenspellen. Opgericht in 1995 om hun eigen spellen te ontwikkelen en te publiceren en te distribueren voor andere kleinere game-ontwikkelaars, hebben ze sindsdien tal van andere uitgevers van bordspellen overgenomen. Zoals de bekende uitgever Days of Wonder.

Het spelen van een spel is een goede manier om te ontspannen en om een gezellige tijd te beleven met familie en vrienden. De kaart-, bord- en actiespellen van Asmodee laten je fanatiek strijden om de winst. Alle spellen zijn van een hoge kwaliteit en gaan lang mee.

Het spelen van een spel is niet alleen erg leuk maar ook educatief. Kinderen leren om te gaan met winst en verlies en veel spellen vragen inzicht en kennis. Houd een ouderwetse spelletjesavond of neem de spellen mee tijdens een weekendje weg. Met Asmodee ben je nooit uitgespeeld.

 

Bordspellen, kaartspel, speelgoed, puzzels,  en nog meer!